E
ewela-r85
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Witam pisze w imieniu kolegi z Holandii. Mam taka sprawe mieszkam w Holandi niedawno urodzil sie tutaj moj syn. Ktory w chwili obecnej ma 6 miesiecy ma tu meldunek tu ma lekarzy itd. 20 stycznia tego roku jegomatce odwidzialo sie siedzenie w holandii po czym zamowila busa i ze swoja 1,5 roczna coreczka pojechala do Polski zostawiajac mi syna bardzo malo sie interesowala jedynie co tam raz na dzien i zdjecia zeby przeslac nic wiecej i za dzien dwa znowu gdy juz byla w polsce stwierdzila ze idzie zalozyc mi alimenty. W tym momencie sam zajmuje sie synkiem tak jak najlepiej potrafie na bilansach wszystko jest w jak najlepszym porzadku. Nagle odwidzialo sie i chce teraz mi go zabrac od tak przyjechac i mi zabrac. I tu jest moje pytanie jak i co musze podjac jakie kroki by nie zabrala mi synka od tak za to co zrobila to wogole nie powinna kwalfikowac sie na matke zabawy imprezy i chwalenie sie na fb calemu swiatu jak dobrze to sie bawi a dziecko 6 miesieczne za granica Prosze o jakas porade co dalej robic bojjak chce moze tu odwiedzac ile chce ale nie dam jej dziecka ze wzgledu na to ze juz go nie zobacze a po drugie zaproponowalem uklad ze idziemy do notariusza pisze mi oswiadczenieze dIecko bieze na 2 tygodnie i oddaje bez zadnych problemow. I czy pismo notariusza bedzie na tyle wazne ze jak pojade po dziecko to odda mi i czy jezeli nie bedzie chciala oddac syna w umowionym terminie moge wezwac policje i zabrac dziecko ?
Proszę o jaką kolwiek pomoc w tym temacie. Z góry dziękuję.
Proszę o jaką kolwiek pomoc w tym temacie. Z góry dziękuję.