M
MAGI 20
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
mój chłopak ma rok i cztery miesiące pozbawienia wolności w zawieszeniu na trzy lata za kradzież, wyjechaliśmy za granicę na 8 miesięcy zanim wyjechał pobił konkubenta swojej matki i ją chyba też nie wiem dokładnie ale oboje poszli zgłosić to na policję, dostali nawet skierowanie na obdukcję ale nie poszli na nią i nie zrobili jej. Kiedy wróciliśmy do Polski mój chłopak został zatrzymany i odbywa sankcję, był poszukiwany listem gończym ponieważ nie przebywał w miejscu zameldowania. Chciałam zapytac jaka jest szansa na to że dostanie kolejny wyrok w zawieszeniu i będzie mógł wyjść na wolność? Chcę wspomnieć też o jego matce, ta kobieta siedziała już w więzieniu, nie wiem za co, ma wyrok lub wyroki w zaieszeniu jest alkoholiczką wysłaną przez sąd rodzinny na przymusowe leczenie na które nie poszła, najmłodszego syna straciła odebrał jej go ojciec dziecka, teraz konkubent matki mojego chłopaka niejednokrotnie siedział w więzieniu teraz też ma wyroki, nawet jeden chyba za mandaty do odsiadki. Matka i jej konkubent powiedzieli mi, że na sprawie będą mówili że nie chcą od mojego chłopaka nic i dają mu jeszcze jedna szansę. Na konfrontacji która już się odbyła nic w swoich zeznaniach nie zmienili. Nie wiem ale mój chłopak chyba będzie sadzony za art. 282 nie jestem pewna w ogóle się na tym nie znam dlatego piszę i proszę o pomoc
z góry dziekuje magi 20
z góry dziekuje magi 20