Jazda po alkoholu w Niemczech

• Autor wątku Autor wątku marcincse
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marcincse

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam wczoraj tj. 28.04 popełniłem potężny błąd i teraz będę za swoją głupotę odpowiadał .A mianowicie zostałem zatrzymany przez policję jadąc samochodem ,w wydychanym powietrzu wyszło mi 0.74 .Zostało mi zabrane prawo jazdy .Proszę o pomoc co w tym wypadku konkretnie grozi mi za ten czyn i jak to będzie wyglądało w stosunku do polskiego prawa ?Czy będę musiał u nas w Polsce zdawać od nowa testy egzamin i tak dalej .Jak to wszystko wygląda ze strony prawnej ?

Przyjdzie decyzja.Na dlugo nie powinno byc zabrrane i MPU nie trzeba robbic.Klopoty sie zaczynaja od 1,62 promila

Właśnie MPU od zeszłego roku chyba obniżyli do 1,1 coś czytałem .A jak to będzie w Pl ,oddadzą prawko po tym okresie zakazu w Niemczech czy czeka mnie od nowa egzamin ?

Oddadza po przeslaniu dokumentu do PL .Egzaminu nie bedzie. To jest zakaz na terytorium De

marcincse napisał:
Witam wczoraj tj. 28.04 popełniłem potężny błąd i teraz będę za swoją głupotę odpowiadał .A mianowicie zostałem zatrzymany przez policję jadąc samochodem ,w wydychanym powietrzu wyszło mi 0.74 .Zostało mi zabrane prawo jazdy .Proszę o pomoc co w tym wypadku konkretnie grozi mi za ten czyn i jak to będzie wyglądało w stosunku do polskiego prawa ?Czy będę musiał u nas w Polsce zdawać od nowa testy egzamin i tak dalej .Jak to wszystko wygląda ze strony prawnej ?

Witam
Wiem że temat z przed roku,ale z ciekawości chce się zapytać jak się zakończyła twoja sprawa?

Powrót