Jazda pod wplywem bez prawa jazdy

• Autor wątku Autor wątku PatrykH
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

PatrykH

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam pisze z prosba o pomoc, nie hejtujcie ludzie, a pomozcie, moja sprawa wyglada tak mieszkam w niemczech, pracuje, jestem tu w raz z rodzina, w Polsce robilem prawo jazdy zostal mi ostatni egzamin panstwowy do zdania, lecz potem wyjechalem za granice, nie mialem mozliwosci wziecia urlopu, pewnego feralnego dnia pilismy z kolega nie bylismy pijani, wracalismy potem do domu, go juz wczesniej zlapala policja dostal 500e mandatu bo mial prawko I zakaz na miesiac a ze sie bal potem wracac von slyszal ze Policja stoi ja go odwiozlem, zostalem tego dnia zlapany wydmuchalem 0.54 w wydychanym czulem sie caukowocie normalny, powoedzieli ze dostane 500 e za jazde pod wplywem I strafe za to ze nie mam prawka, potem 3 dni pozniej zlapali mnie drugi raz ale trzezwego, zaparkowali auto wzieli klucze, Kumpel odebral Auto od tego czasu juz nie jezdze, minelo tez 3 miesiace do teraz nic nie przyszlo, nie chcialbym isc za to do wiezienia gdyz mam przyszlosc tu dobra, jeden blad zrobil mi problemy przez moja glupote, interesuje mnie do co mi grozi, ile moge dostac kary nie zarabiam tez milionow, najbardziej chodzi mi tez o zakaz ile moge go dostac nigdy nie bylem w Niemczech karany, polcijant mi powoedzial ze w kazdym momemcie moge jechac do Polski I to prawo jazdy skonczyc ale mam sie szykowac na zakaz prowadzenia pojazdow jest mi ktos w stanie przyblizyc ta sytuacje?

Powrót