M
mimidoo88
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 13
Witam...
Studiowałam dziennie fizjoterapie i zaocznie kosmetologie jednocześnie.
Chciałam napisać jedną prace dyplomowa na dwa kierunki aby nie robić dwóch różnych w tym samym roku. wybrałam temat pracy z promotorami tak aby pasował na obie specjalności. W lipcu obroniłam się na studiach dziennych, na zaocznych miałam bronic się teraz we wrześniu lecz Pani promotor stwierdziła że nie moge użyć tej samej pracy.
Na oświadczeniu na końcu każdej pracy jest napisane że nie wolno zlecać napisania pracy bądź jej części, odpisywać od kogoś lub korzystać z pomocy innych osób.
Moje pytanie to:
Czy moge zdać moja prace bez poprawek.
Praca jest odpowiednia na jeden i drugi kierunek.
Jest napisana samodzielnie. Oraz zdawana w jednym roku.
Bardzo proszę o odpowiedz. Został mi tylko tydzień na napisanie nowej pracy bądź przerobienie istniejącej.
proszę o odpowiedź na forum lub droga mail-ową
mimidoo88@gmail.com
Studiowałam dziennie fizjoterapie i zaocznie kosmetologie jednocześnie.
Chciałam napisać jedną prace dyplomowa na dwa kierunki aby nie robić dwóch różnych w tym samym roku. wybrałam temat pracy z promotorami tak aby pasował na obie specjalności. W lipcu obroniłam się na studiach dziennych, na zaocznych miałam bronic się teraz we wrześniu lecz Pani promotor stwierdziła że nie moge użyć tej samej pracy.
Na oświadczeniu na końcu każdej pracy jest napisane że nie wolno zlecać napisania pracy bądź jej części, odpisywać od kogoś lub korzystać z pomocy innych osób.
Moje pytanie to:
Czy moge zdać moja prace bez poprawek.
Praca jest odpowiednia na jeden i drugi kierunek.
Jest napisana samodzielnie. Oraz zdawana w jednym roku.
Bardzo proszę o odpowiedz. Został mi tylko tydzień na napisanie nowej pracy bądź przerobienie istniejącej.
proszę o odpowiedź na forum lub droga mail-ową
mimidoo88@gmail.com