jobseeker allowance problemy z urzedami

• Autor wątku Autor wątku niesprawiedliwywyrok
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

niesprawiedliwywyrok

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
witam, napisze w skrocie bo wszystkiego do rana nie zdaze. zaapelowalem z partnerka o JSA prawie 3 miesiace temu i za kazdym razem sa jakies problemy. pierw home office teraz kaza wypelniac test na rezydenta:/ 5 razy wypelnialismy juz aplikacje bo za kazdym razem cos jest nie tak , na kazdym kroku dyskryminacja. ja pracowalem 15 miesiecy na home office , pozniej na samozatrudnienie. moja partnerka nie pracowala. za kazdym razem twierdzili ze jak juz to wyslemy to juz bedzie sprawa zalatwiona i platnosc wplynie. teraz ten test z rezydentura tu, wiec skoro mam home office i pracowalem na niego wiecej jak 12 miesiecy to jestem juz na legal position. przeciaganie z tygodnia na tydzien, tak juz prawie 3 miesiace. mamy male dziecko i nie ejst latwo. prosze mi napisac gdzie ktos moze mi pomoc w tej sprawie, pomijajac CBA bo tam tez juz bylem i chyba nie sa w stanie nic zrobic. najlepiej instytucje europejska ktora sie zajmuje takimi sprawami. jeden z urzednikow mowi tak pozniej drugi inaczej, sami juz nie wiemy co jest prawda a co nie:/ rece nam opadaja i juz nie mamy sily sie z nimi droczyc. wszystko jest legalnie i ladnie, posiadamy papiery. a tu jednak zawsze cos jest nie tak, czyzby to byla dyskryminacja? prosze o kontakt do konkretnej instutucji ktora sie takimi rzeczami zajmuje. z gory dzieki. czekam na rady.:mad:jestem wsciekly na ich opieszalosc.

No wlasnie tez sie pod tym podpisuje nawet Tribunal Service dyskryminuje sam naczekalem sie pol roku zeby dostac taka sama odpowiedz jak od Job centre, a CAB rozklada rece kaza sie odwolywac a to cale wieki trwa, ma ktos jakies pomysly jak im zaszkodzic przed powrotem do Polski moze brac nazwiska i oficjalne skargi pisac o dyskryminacje?

Powrót