B
basia1183
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam mam pytanie czy może miał ktoś problemy z JB taki jak ja mój mąż pracuje dwa dni czasem zdarza się że trzy dni w tygodniu (ale to rzadko kiedy) w grudniu dostaliśmy kartki do wypełnienia na siedem tygodni ile dni będzie pracował kierownik mu wypisał sam dni i podpisał na ostatniej kartce gdyż nigdy nie wiadomo ile będą mieli pracy w danym tygodniu wieć wypełnił na oko po jakimś czasie dostaliśmy pismo z socjala do pracy żeby wypełnili trzynaście tygodni wstecz jak pracował jak się okazało dwa tygodnie były zle wypełnione wstrzymali nam socjal musieliśmy kilka papierków im wypełnić i wysłać i cisza dzwonimy do głównego socjala twierdzą że oficer dostał zgłoszenie i przyjdzie na kontrol do nas do domu i do męża do pracy czekamy już czternaście tygodni gdy mąż dzwoni do socjala to tylko mówią że wstrzymany ale nie wiedzą dlaczego że prosze zostawić numer tel my oddzonimy zwodzą nas za każdym razem mamy dwoje dzieci ja niestey nie pracuję a mąż tygodnowo zarobi 100euro czy ktoś miał może taki przypadek i wie jak długo to jeszcze będzie trwało z góry dziękuję