Jobseeker,s zapomniałem o podpisie

• Autor wątku Autor wątku sly1954
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sly1954

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam
Zapomniałem o podpisie ,jakie są konsekwencje

Byłeś tam ?zgłosiłeś czemu?mój znajomy miał podobny problem tylko był w Polsce na urlopie wtedy gdy wulkan wybuchł i zadzwonił że nie może przylecieć w terminie i kazali mu przynieść bilet ,jak dostarczył bilety było wszystko w porządku i mu nie zabrali zasiłku,,

Witam
Ja tylko po prostu zapomniałem

A zgłosiłeś?Powinieneś jak najszybciej to zrobić ,bo jak nie to ci zatrzymają i będziesz od nowa te same procedury przechodził..

Witam
tak podpisałem,zatrzymali jedną wypłatę.
Dziękuje za pomoc .

Pozdrawiam,,to dobrze że wszystko się dobrze zakończyło...:)

Witam
Skończyło się lepiej niż myślałem,wypłacili za dwa tygodnie
Pozdrawiam

Witam napisze tutaj parę słów bo chyba nikt z tego forum nie przekroczył wymaganego czasu podpisu o 3 tygodnie A wiec jak zawsze pobierałem sobie pieniążki na poczcie aż tu pewnego razu Pani mówi ,,No money for me,, Myślę sobie co jest grane:what: I nagle mnie olśniło pewnie miałem termin na podpis i go przekroczyłem biegnę do domu patrze i oczom nie wierze :o 3tygodnie temu miałem sie podpisać :o Wstrzymali mi kasę a ze to był piątek to weekend miałem nerwowy jak rzadko w poniedzialek rano juz bylem na socjalu i...o dziwo nie bylo zadnego problemu Ja ze swojej strony ladnie przeprosilem powiedzielem prawde ze zwyczajnie zapomnialem ze troche jestem zakrecony i tyle:) Wydaje mi sie ze nie warto nic sciemniac i krencic im bardzie jestes wiarygodny tym bardziej potraktuja cie ulgowo To jest moje zdanie Starszy Pan w okienku byl mily przyniozl nowy formularz podpisałem Kase powiedzial ze dostane za 2 tygodnie dal mi kartke kiedy znów mam nowy termin i po sprawie Upieklo Mi sie dzieki Bogu

Powrót