Kącik dziecka

• Autor wątku Autor wątku beata*
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
beata*

beata*

Użytkownik
Odpowiedzi
238
Moje drogie panie ostatnimi czasy zastanawiam sie dlaczego w zk w polsce nie istnieja kąciki dla dzieci - miejsca na widzenowce przeznaczone dla rodzicow i dzieci . Moim skromnym zdaniem jest to fantastyczny pomysl ( np w UK istnieja ) tam tez ojcowie moga pobawic sie z dzieckiem a dzieci nie przeszkadzaja innym. Mysle ze z punktu widzenia psychologicznego ma to istotny wplyw na budowanie - podtrzymywanie więzi pomiedzy rodzicem a dzieckiem.
Ciekawa jestem gdzie mozna zglaszac takie koncepcje by je zrealizowac

Beatko świetny pomysł, ale chyba sama nic nie zdziałasz :(

Z tego co kiedyś czytałam na forum, dziewczyny pisały że w Polsce, też istnieją takie kąciki dla dzieci, ale to chyba w nielicznych ZK

Wiem że w Płocku taki kącik dla szkrabów był.....I na Służewcu

Ostatnia edycja:
Beatko zgadzam sie tobą w 100% powinno to być w kaym ZK czy Aś sama jeżdże z dwójką małych dzieci i te widzenia są dla mnie bardziej mnie bardziej męczące niż zadawalające gdyż większość czasu poświęca sie na bieganiu za nimi niż na rozmowie z mężem :((

Zgadzam się z tym co napisałaś Beata ale niestety jest to mało realne ..
Jak dziewczyny wyżej pisały takie kąciki znajdują sie jedynie w nielicznych ZK ..
A szkoda ..

Kiedyś nie było kącików zabaw nigdzie, ani w sklepach ani w reastauracjach itp., ale myślenie się zmieniło. Może i ZK kiedyś pójdą z duchem czasu ;)

W Płocku jest taki kącik 2m 2 A miejsc dla odwiedzających około 20.P;Pozdrawiam.:-o

Powrót