Kamery w bankomatach

• Autor wątku Autor wątku Wojtas99998
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

Wojtas99998

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam chciałbym zapytać ile czasu nagrania z bankomatu są przechowywane, czy istnieje jakas historia nagrań?
-jeśli wypłaciłem 90dni temu pewną kwote z bankomatu czy jest możliwe, że gdzieś jest to zapisane?
Czytałem na internecie ròżne wypowiedzi na ten temat, raz mowa o 14dniach zapisku nagrań , ale czy to prawda? I czy jest historia, że 90dni do tyłu będzie można dostać nagranie?

Brak jest regulacji prawnych w tym zakresie, więc każdy właściciel bankomatu (sieć, bank) we własnym zakresie prowadzić politykę przechowywania nagrań. Niewykluczone, że w wypadku niektórych jest to 90 dni, nikt im nie zabrania, ale nie wydaje mi się, żeby miało to ekonomiczne uzasadnienie.

Syphar napisał:
Brak jest regulacji prawnych w tym zakresie, więc każdy właściciel bankomatu (sieć, bank) we własnym zakresie prowadzić politykę przechowywania nagrań. Niewykluczone, że w wypadku niektórych jest to 90 dni, nikt im nie zabrania, ale nie wydaje mi się, żeby miało to ekonomiczne uzasadnienie.[/QUOTE

A wie Pan jak to jest z bankomatami PKO?

A wie Pan jak to jest z bankomatami PKO?
To wie tylko PKO. Upublicznianie takich informacji mogłoby bowiem stanowić pomoc dla przestępców, więc nikt i nigdy tego nie poda do wiadomości publicznej.

Powrót