Z
Zaara26
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam.Czy miał ktoś do czynienia z Kancelarią Corpus Iuris?Jakieś 2 miesiące temu dostałam od nich telefon,że mam zadłużenie wobec BZWBK z karty kredytowej na kwotę 3600 zł.Narazie nie podpisałam żadnej ugody bo podobno muszę zapłacić 3 pierwsze raty żeby ugoda została podpisana.Jakiś czas miałam komornika na wynagrodzeniu za kartę BZWB.W BIK-u istnieje jako ,ze zobowiązanie wobec BZWBK zostało odzyskane i zamkniete w 2008 roku.Z kancelarią miałam do czynienia w roku 2011 - chodziło oczywiście o karte w BZWBK ,ale nie mogli mi ściagac długu bo miałam inne zobowiązanie na wynagrodzeniu za pracę.Moim zdaniem dług jest przedawniony i mogę spłacać ów zobowiązanie bez żadnych odsetek ale z kancelarią dogadać się nie mogę ;/Karta była brana razem z moim partnerem , z którym nie jestem już ponad 6 lat na kwotę 2000 i było tam cos spłacane.Dzwoniłam do BZWBK nawet u nich byłam w oddziale ale oni już mi nie mogą udzielić żadnych informacji bo u nich sprawa jest zamknieta.Gdzie w takim razie mam się dowiedzieć,że ta kancelaria czasami nie próbuje wyłudzić spłaty kredytu , który byc może jest już spłacony?