Kara za bloga

• Autor wątku Autor wątku wallping
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
W

wallping

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam!

Jeśli temat znajduje się w złym dziale to bardzo przepraszam.
Mam takie pytanie, jestem blogerem, piszę na temat tego co jest zdrowe, a co nie jest, a takze wypisuje rozne metody naturalnego leczenia. Niestety nie mam wyksztalcenia w kierunku medycyny. Czy wlasnie przez to, ze nie mam takie wyksztalcenia moze mnie czekac jakas kara lub proces sadowy? Czy to jest zgodne z prawem?

Dziękuję za każdą odpowiedź.

Ludzie w internecie mogą napisać wszystko, ale czy to od razu znaczy, że każdy musi się do tego stosować? Dla pewności możesz dodawać w poście, żeby każdy się konsultował z lekarzem zanim spróbuje jakiegoś naturalnego leczenia.

A przepraszam, tego gościa co miał sprawę 17.12.2015 za nielegalne czasopismo skazali?

To jest właśnie istota naszego beznadziejnego prawa; można skazać kogokowiek prowadzącego stronę że niezarejestrował gazety, można skazać rycerzy Jedi za używanie mundurów formacji nieistniejących, w twoim przypadku też można Ciebie skazać jaknabardziej - tak wygląda prawo w naszym kraju maksywalnie nieostre mogące być interpretowane wielorako - a całość wypełnia proces trwajacy średnio kilka lat do prawomocnego wyroku ...

z czego bierze siętak nieefektywny, drogi i beznadziejnie działający system sprawiedliwości nikt chyba nie wie...

dearon napisał:
z czego bierze siętak nieefektywny, drogi i beznadziejnie działający system sprawiedliwości nikt chyba nie wie...

Moim zdaniem z przeregulowania i braku zdrowego rozsądku. Ostatnio mnie na przykład uderzyła swoją treścią norma 135 kw. Dziwię że nie udało jej się do tej pory zmienić. Zapewne jest dużo takich kwiatków a o ich istnieniu dowiadujemy się przypadkiem.

dearon napisał:
To jest właśnie istota naszego beznadziejnego prawa; można skazać kogokowiek prowadzącego stronę że niezarejestrował gazety, można skazać rycerzy Jedi za używanie mundurów formacji nieistniejących, w twoim przypadku też można Ciebie skazać jaknabardziej - tak wygląda prawo w naszym kraju maksywalnie nieostre mogące być interpretowane wielorako - a całość wypełnia proces trwajacy średnio kilka lat do prawomocnego wyroku ...

Szukałem tego o Jedi i nigdzie nie mogę znaleźć. Masz namiary na ten wyrok?

Niestety była tylko wzmianka w lokalnej gazecie (która wydanie e nie ma) jak gdzieś znajdę dam skan ...

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót