Kierowca zawodowy - podrobienie dokumentów PDF

• Autor wątku Autor wątku intenssywny94
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I

intenssywny94

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam,
aktualnie jestem na kursie prawa jazdy C+E/ z bezrobocia na kierowcę zawodowego - w sumie już skończonym - tym tygodniu czekają na mnie egzaminy.

Aktualnie jest toczone postępowanie w stosunku do mnie o sfałszowanie dokumentów (przelewów z banku odnośnie wynagrodzenia) żeby skonsolidować aktualne chwilówki w mniejszą miesięczną ratę. Ogólnie jest duża szansa, że postępowanie zostanie zakończone warunkowym umorzeniem (odstąpieniem od kary) Chodzi o okoliczności, niekaralność itp.

Jednak podczas testów na kwalifikację wstępną przyśpieszoną (C+E) jest między innymi takie pytanie:

Czy prawomocny wyrok sądu za przestępstwo umyśle przeciwko wiarygodności dokumentów wpływa na pracę kierowcy zawodowego?

- Tak, następuje natychmiastowy zakaz wykonywania pracy na stanowisku kierowcy zawodowego.

Czy to dotyczy między innymi tej sprawy ? w zeznaniach do prokuratora wspomniałem między innymi, że obecnie uczęszczam na prawo jazdy jako kierowca zawodowy.

// Przepraszam jeżeli jest to w nieodpowiednim dziale i bardzo proszę o przeniesienie - nie wiem gdzie powinienem umieścić ten temat .

Powrót