Klient stracił półkę

• Autor wątku Autor wątku wlodek1989
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wlodek1989

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam. Pisze o sytuacji która dzis spotkała moją Mame. W prywatnym super markecie przechodzila obok półek z jakimis kruchymi ozdobami i w tym momencie spadla owa półka z wyżej wymienionym fajansem pracownica sklepu z gębą ze to Ona zaczepila i będzie plcila ale ze Mama codziennie tam kupuje to ona z kierowniczka pogada i zobaczy.czytalem duzo wątków o podobnych historiach i wiem ze Ty bywa różnie ale interesuje mnie jak sprawa wygląda jak leci cala półka a nie sam towar. Bhp?

Ostatnia edycja:
No na miejscu Twojej mamy z taką samą gębą bym na nich wsiadł że sprawa trafi do inspekcji handlowej oraz inspektora BHP bo wyposażenie sklepu stwarza zagrożenie dla zdrowia i życia przebywających w nim osób.
Owszem - jeżeli mają niezbite dowody że klient celowo zniszczył ale to że coś runęło to wina sklepu nie klienta. Nie bez powodu lodówki, pralki i inny cięzki sprzęt w elektromarketach stoi na ziemi a na półkach są lekkie rzeczy i drobnica. Choć wszystkie mają atesty i homologacje nikt ci nei zagwarantuje ze nie runą na przechodzącego obok klienta.

Powrót