klopotliwa sytuacjia

• Autor wątku Autor wątku czupryn1989
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

czupryn1989

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
8
otoz moze 1 opisze o co chodzi...4 lata robilem przez zeit firme...w sierpniu przejela mnie i moja kobiete firma...w tym czasie slyszelismy kilka razy ze trzeba uwazac na 1 osobe bo chodzi do biurka i na gore do szefow ze lubi..podp... ludzi....w listopadzie przyszli nowy ludzie do pracy i sie pytali na kogo trzeba uwazac i wgl..wiec im powiedzielismy o tym 1 ze to slyszeslismy i to....w tamtym tyg jedna z nowych osob dla tego Goscia powiedziala ze my mowimy na jego to i tamto...od razu do nas powiedzial ze pogadamy w pon...czyli ze on pojdzie na gore po wszystich szefow itd...co mi i mojej kobiecie grozi za takie cos skoro nam ktos takiego o nim mowil..a nie pamietam kto i kiedy nam to mowil?..i wszyscy z nowych powiedzieli ze my to sobie sobie potke rozpuscilismy?:o:confused:

no ze chodzi na gore i pod.. innych

Nie wiemy jak zareaguje ,,góra" i zainteresowany.

mniej wiecej??dyscyplinarka czy co?dodam ze to czlowiek problemowy i lubi robic duze problemy byle czego

może przeprosicie i przestaniecie plotkować

o to chodzi ze z nim sie nie da nawet wgl pogadac itd..to zaruzmiala osoba...bo chodzi na gore i wgl czuje sie lepszy i wyzszy od innych

Powrót