kolizja w niemczech

• Autor wątku Autor wątku Berto0895
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Berto0895

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam,
Otóż wyprzedzałem auta w niemczech na tzw "trzeciego"(wieksze zobrazowanie tego co zaszło jest na zdjęciu dokumentu przysłanego z PZU) . Przesyłam zdj dokumentow do wgladu, brosze bardzo o pomoc ponieważ nie potrafie w takim stopniu niemieckiego, a takze nie mam do kogo sie tu zwrócić.

wiem że niemiecka policja odbiera to jako przestępstwo, ponieważ "uciekłem z miejsca wypadku"

Załączniki

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Dodam że nie byłem świadomy że doszło do jakiej kolwiek kolizji, gdy się oddałem i kontynuowałem jazdę do celu.

Ostatnia edycja:
Prosza o to samo co juz napisales w pismie do PZU czyli przedstawienie swojej wersji czy sie przyznajesz do winy czy nie.
Jak chcesz to daj to pismo z PZU do tlumacza przysieglego, niech to przetluamczy i odeslij na adres podany w pismie na drugiej stronie na dole.
Rownie dobrze w tym pismie mozesz zaznaczyc, ze nie chcesz sie w tej sprawie wypowiadac.

Inna sprawa, ze piszesz, ze nie wiedziales nic o kolizji/wypadku a sam w pismie d PZU piszesz cos innego.

Regand napisał:
Prosza o to samo co juz napisales w pismie do PZU czyli przedstawienie swojej wersji czy sie przyznajesz do winy czy nie.
Jak chcesz to daj to pismo z PZU do tlumacza przysieglego, niech to przetluamczy i odeslij na adres podany w pismie na drugiej stronie na dole.
Rownie dobrze w tym pismie mozesz zaznaczyc, ze nie chcesz sie w tej sprawie wypowiadac.

Inna sprawa, ze piszesz, ze nie wiedziales nic o kolizji/wypadku a sam w pismie d PZU piszesz cos innego.

Ponieważ wtedy już byłem swiadom, o całym zajsciu,
Czy mam lepiej szukać prawnika?

Powrót