R
romina
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Jestem sprzedawcą na Allegro jeden z allegrowiczów zakupił 9 przedmiotów na moich aukcjach. Po zakupach wystosował maila z informacją by koszty wysyłki były wliczone w towar ponieważ otrzymał dotację z urzędu pracy, a kosztów przesyłki nie zrefundują. Zredagował jaki ma być wpisany towar na dokumencie ponieważ takie przedmioty ma wpisane w biznesplanie i tak ma być. W kilku rozmowach telefonicznych agresywnie podkreślił co i jak ma wyglądać ponieważ prowadzi firmę internetową i tak ma być. Po pyskówkach przekomarzaniach otrzymał zredagowane faktury lecz z wyszczególnionymi kosztami wysyłki. W zemście wystawił negatywne komentarze. W odwecie otrzymał także negatywne komentarze.
Zaczął straszyć, że jeśli nie usuniemy komentarzy pozwie nas do sądu. Po 3 miesiącach przyszło pismo z kancelarii adwokackiej gdzie w treści w nawiasie jest wzmianka iż ów pan złożył pełnomocnictwo w tej kancelarii. Nakazano usunięcia komentarzy ale najdziwniejsze jest inne żądanie na naszej stronie www. mam umieścić przeprosiny określono - zredagowano jak mają brzmieć i jaką czcionką mają być napisane. Nie ma żadnej wzmianki odnośnie paragrafów, które złamaliśmy na mocy, których wystosowano pismo. Na allegro jest jako osoba prywatna nie firma,nie jest sprzedawcą, dane osobowe są ukryte jest tylko nik , który wystawił negatywne komentarze i sprowokował do otrzymania w odwecie także negatywnych komentarzy.
Zaczął straszyć, że jeśli nie usuniemy komentarzy pozwie nas do sądu. Po 3 miesiącach przyszło pismo z kancelarii adwokackiej gdzie w treści w nawiasie jest wzmianka iż ów pan złożył pełnomocnictwo w tej kancelarii. Nakazano usunięcia komentarzy ale najdziwniejsze jest inne żądanie na naszej stronie www. mam umieścić przeprosiny określono - zredagowano jak mają brzmieć i jaką czcionką mają być napisane. Nie ma żadnej wzmianki odnośnie paragrafów, które złamaliśmy na mocy, których wystosowano pismo. Na allegro jest jako osoba prywatna nie firma,nie jest sprzedawcą, dane osobowe są ukryte jest tylko nik , który wystawił negatywne komentarze i sprowokował do otrzymania w odwecie także negatywnych komentarzy.