Komisja lekarska sw 2022

• Autor wątku Autor wątku malgorzaata.t
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

malgorzaata.t

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Witam , czy ktos słyszał lub mial taką sytuacje , ze przeszło się wszystkich lekarzy , każdy z nich napisał Zdolny do pracy a jadem się wychylił i napisał niezdolność ale finalnie komisja pozwoliła na zatrudnienie? Chodzi mi i to , ze staram się na etat wychowawcy , wszystko poprawnie przechodzę , badani również są Ok , tylko lekarz ginekolog wystawił mi N ze względu na usuniętą macice na skutek wcześniej przebytej endometriozy . Cholera jak to jest . Myślałam , ze taja kandydatka jak ja będzie super no ani nie urodzę dziecka ( już jedno mam ale jest już duże) i przez to nie będę chciała iść na jakiś urlop macierzyński , nie będę miała boli miesiączkowych i będę się mogła poświecić pracy a tu taka dupa z orzeczeniem …masakra. Uważam , ze jest to krzywdzące . To właśnie kiedyś byłam chora a teraz jestem w pełni zdrowa bo wycięli to co chore i git. Tak wiec moje pytanie brzmi , czy możliwe , ze komisja z jednym negatywnym orzeczeniem jest w stanie zatwierdzić wniosek o zatrudnienie? Ktos cis słyszał ?

Powrót