Komornik a firma widykacyjna RAPORT???

• Autor wątku Autor wątku waskiganja
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

waskiganja

Wiec tak mam dług 2500zł niby taka wysokosc bo firma windykacyjna RAPORT sobie tyle naliczyla i na ich stronie pisze ze cena jest do negocjacji nie wiem czy bede mogł wynegocjowac nizsza kwote ?
Ogólnie komornik mi wysłał ze umaża egzekucje zadłużenia mimo wszystko chce to słpacić komornikowi ale dopiero pod koniec roku i nie wiem czy olewać tą firme Raport i w ogóle z nimi nie gadać i czekać do końca roku i poprostu iść do komornika??? Bo ja na poczatku tego roku wpisałem w google swoje imie i nazwisko wyskoczyło ze mam dług firma RAPORT a teraz zaczynaja do mnie dzwonić??? Co robić iść do komornika pod koniec roku dobrowolnie czy lepiej gadać z ta firma RAPORT???

I jak np. mi komornik umożył egzekucje to czy przez ten czas kiedy nie spłacam długu to jakieś odsetki są naliczane??

To sprawa jest u komornika? Jeśli tak, to nie narzekaj że sobie tyle naliczyli, skoro nie bronileś się kiedy był na to czas.

Ja nie narzekam ze tyle jest moge nawet taką kwote zapłacić tylko czy moge poczekać z spłatą długu do konca roku i bezpośrednio u komrnika zapłacić czy rozmawiać z tą firmą i z nimi jakoś to spłacać. Wolal bym to u komornika spłacić bo tam z firmami windykacynymi później może być problem. W końcu komrnik to jakiś tam pracownik państwowy, tak mi sie wydaje przynajmniej???
Czy jak np. mi komornik umożył egzekucje to czy przez ten czas kiedy nie spłacam długu to jakieś odsetki są naliczane??

Pytanie:
Czy kiedykolwiek otrzymałeś nakaz zapłaty z sądu?

Bo może da się jeszcze wszystko odkręcić.

chyba nie nakazy zapłaty mogły być od komornika a napewno nakazy zapłaty porostu były z firm plus i play bo to o komurki w mixie chodzi.
powiedzcie czy jak mam umozona egzekucje to czy komornik w tym czasie nalicza sobie jakieś odsetki czy coś?????
bo już sie nastawiłem ze z końcem roku to spłace tylko czy komornik nalicza sobie odsetki w tym czasie bo do konca roku mamy jeszcze 9 miesiecy

Ostatnia edycja:
A czemu komornik umorzył?

Na wniosek tej firmy windykacyjnej czy dlatego że nie miał z czego sciagnać od ciebie tych pieniędzy ?

Powrót