Komornik a prawo jazdy

• Autor wątku Autor wątku joadka1977@wp.pl
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
J

joadka1977@wp.pl

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
13
Witam.Mam komornika za alimenty .Córka jest pełnoletnia (21 lat) nie uczy się od ukończenia lat 17.mimo to cały czas bierze pieniądze z funduszu a do mnie przychodzą pisma o zadłużeniu.Robię teraz prawo jazdy .Czy nie będę miała kłopotów z odebraniem dokumentu w urzędzie?Chodzi mi tylko o to czy wydadzą mi dokument bez problemu?

Czemu nie zniesiesz obowiazku alimentow. Poczytaj bo sporo sie ostaynio w kwestii nieplacenia alimentow i konsekwencji tego zmienilo.

Dzięki.Powinnam to dawno zrobić .Myślałam że obowiązek alimentacyjny sam wygaśnie gdy córka skończy 18 lat.Ale co z tym prawkiem?Niedługo mam egzamin i boję się jak to będzie.Inne rzeczy materialne zabezpieczyłam w ten sposób ,że np.telewizor laptop i inne wartościowe przedmioty są na moją szefową.Ona ma wszystkie papiery.

Wnies do sadu o zniesienie obowiazku z dara od kiedy corka sie nie uczy. Dlug bedzie mniejszy.

Dzięki .Zaraz się za to biorę.

joadka1977@wp.pl napisał:
Inne rzeczy materialne zabezpieczyłam w ten sposób ,że np.telewizor laptop i inne wartościowe przedmioty są na moją szefową.
Nie pomagamy tu kombinatorom. Szczególnie takim, którym nie chce się łożyć na własne dzieci. Zamykam.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót