Komornik na rachunku bez żadnej informacji ?

• Autor wątku Autor wątku bartosz1990
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bartosz1990

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Piszę z zapytaniem czy jest możliwość uzyskania pomocy w sprawie odzyskania pieniędzy od banku. Trzy tygodnie temu byłem w Polsce przelałem pieniądze na swoje konto Bankowe po czym udałem się do placówki. Okazało się że na moim rachunku bankowym jest komornik o czym nikt mnie nie poinformował, nie otrzymałem żadnego pisma.

Otrzymałem dane do komornika z banku i skontaktowałem się z nim. Otrzymałem informacje tylko że jakiś czas temu była sprawa i wyrokiem sądu była egzekucja komornicza. Kolejny raz nie otrzymałem żadnego zawiadomienia albo informacji o takiej sprawie. Skontaktowałem się z tą firmą która wyszła na drogę sądową o kazało się niby wysyłali zawiadomienie adres ktory podali nie był prze zemnie nigdy zamieszkany informacje podane przez nich nie zgadzały sie tylko po za moim imieniem i nazwiskiem. Sprawa dotyczyła telewizji która niby była wzięta w Poznaniu w 2008 roku ponad 11 lat temu.

Czy istnieje jakaś możliwość pomocy i odzyskania funduszy ? Sprawa miała miejsce w bardzo odległym czasie , nie otrzymałem żadnej informacji kwota początkowa to o ile dobrze pamiętam to byłą 450 zł około a z konta zabrano mi 4500 zł. Problem jest taki że przebywam za granicą wiec kontakt tylko telefoniczny bądź email. W Polsce będę dopiero na konieć sierpnia na 7 dni tylko.

Proszę o odpowiedź czy można liczyć na Waszą pomoc w tej sprawie

Dziękuje , Pozdrawiam

Powrót