Komornik prosze o szybka pomoc

• Autor wątku Autor wątku agata_agata87
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

agata_agata87

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
11
Dostalam dzis wezwanie do zaplaty 422 za zle parkowanie (resident chociaz parkowalam kolo domu nie zzdazylam zakupic residenta). Nie dostalam zadnych listow Dzis dostalam z firmy EXEL(agenja) ze mam zaplacic 422 kare (sadownie ustalona) plus 234f-nie wiem za co poniewaz o 14:20 kiedy to niby zostalo wrzucone ja bylam w domu(flat) i nikt nie pokal mi do domu(byla po corke kolezanka wiec mam swiadka). Niestety to jest 2 taki mandat- jeden 422 zaplacilam tydzien temu. Jestem samotna mama 2 dzieci prcuje na part time- nie mam 422- ja nawet nie mam na jedzenie przez tamten nakaz. Dzwonilam mowili,ze mam 24h do zaplaty 422 plus 232(nie mwili za co) a ja nawet nie mam na chleb. Co moge zrobic? Mowia,ze nie moga rozlozyc na raty-czy to prawda czy po prostu mnie agenci strasza? Nie wiem co mam zrobic jestem w UK sama nie mam nikogo prosze o pomoc

A odwolywalas sie pisemnie, majlowo? Czy tylko dzwonilas. Skoro sprawa byla w sadzie to musiały byc jakies pisma. Idz do CAB i tam zapytaj co mozedz zrobić. Ja bym sie odwołał ze względu ze mieszkasz ze trudna sytuacja etc.

Powrót