N
natalis
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 217
Skoro konkurs 2017 został rozstrzygnięty, możemy zacząć dyskusje na temat tegorocznego 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
KDo napisał:Test uczciwy, tylko uczestnicy testu nie do końca
Mi również, tak jak Danielowi, zabrakło 2 punktów. Natomiast ja bym powiedziała przekornie: nie przesadzić z nauką. Z mojego doświadczenia spokojnie mogę stwierdzić, że przemęczenie na teście nie pomaga.
KDo napisał:Za dużoOstatnie dwa miesiące przed egzaminem jakieś 8h dziennie, może więcej. Każdy ma swoje granice wytrzymałości, może dla kogoś 12h dziennie to będzie dawka idealna. Ja natomiast swoje granice przekroczyłam, tym razem nie zamierzam popełnić tego błędu.
Monka541 napisał:Witam serdecznie
W tym roku się bronię i planuję jesienią wystartować w konkursie.
A z czego polecacie się uczyć? Opłaca się kupować testy na Arslege?
Holmes10 napisał:Duzo Ci zabrakło, aby się dostać?
ewaeve napisał:Nie wiem może jest tu ktoś kto pracuje w ministerstwie żeby nakreślić problem wyjść z telefonem przecież to nie jest żaden problem żeby założyć dwie bramki do wykrywania jak w sądzie. Wiem każdemu zależy ale powinno być chyba uczciwie bo co to za problem sprawdzić sobie np 5 pytań w kodeksie wystarczy 3 minuty jak wiesz w którym miejscu to jest