Konto bankowe

• Autor wątku Autor wątku lldb123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

lldb123

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Witam, zakładałem kiedyś konto dla młodych w pko, nadal je posiadam i chciałbym póki co je mieć, problem polega na tym, że tam sie płaci 5 złoty za karte jak tranzakcji się nie wykonuje, ale w tej chwili mam na koncie -2,83 zl. Wysłali mi wyciąg na którym nie było napisane żeby ściagneli cokolwiek i nadal zostało te - 2,83. Dlatego mam 2 pytania, czy tam mi się coś czego nie widac nalicza teraz i będę musiał to spłacić jeżeli nie zamkne konta? Czy moge to konto trzymać i nie będę miał później naliczonej niespodzianki za karte? Z góry dziękuje.

konto mozesz zamknąc jesli uregulujesz zaległość.

A wszytsko bedzie naliczane zgodnie z umową którą podpisałeś.

lldb123 napisał:
Czy moge to konto trzymać i nie będę miał później naliczonej niespodzianki za karte?

Pytanie do wróżki.

Widac, ze nie znasz regulaminu uslugi z ktorej korzystasz.

W regulaminie było, że jest pobierane za karte jeżeli nie zrobie pewnej kwoty lub ilosci transakcji, nie widziałem żeby było napisane tam jaka sytuacja jest w przypadku braku srodków na koncie. Kiedy przyszedł stan nic nie było pobrane ani minus się nie zwiększył, stąd pytanie jako, że nie jestem w stanie wykonać z pustego konta. No nic jak wrócę to zostaje wizyta w banku.

Albo telefon na infolinię.
Zapewne taką mają.

Powrót