Niestety nie zmieniłem ponieważ nie miałem takiej opcji gdyż sprzedający mógł tylko zmienić hasło poprzez swój e-mail,pomimo moich prób zmienienia hasła sprzedający nie potwierdził w e-mailu. Nie wiem czy jest ogólnie sens iść z tym na policje czy się zajmie sprawą.. Jedyna rozmowę jaka posiadam ze sprzedającym to podanie loginu i hasła na e-mail, sporu na allegro raczej też już nie założę ponieważ minął rok czasu
Jeszcze pozwolę sobie przytoczyć cytat z regulaminu gry
D. Sprzedaż Konta. Każde Konto jest przypisane do konkretnego Użytkownika i Riot Games nie uznaje oraz wyraźnie zabrania przenoszenia Kont Użytkowników. Zabronione jest kupno, sprzedaż, przekazywanie lub wymiana Kont oraz składanie takich ofert; wszelkie próby powyższych czynności są nieważne. Wszelkie formy dystrybucji Konta i/lub Danych Dostępu (poza wyraźnie dopuszczonymi w niniejszej Umowie lub wyraźnie dozwolonymi przez Riot Games) mogą skutkować zawieszeniem lub usunięciem Konta.
Ponadto, Użytkownik akceptuje i potwierdza, że nie posiada żadnych praw własności lub innych do swojego Konta oraz, że wszelkie prawa do Konta będą zawsze należeć do i przysługiwać Riot Games. Wszystkie prawa własności Riot Games zostały wymienione w Warunkach użytkowania.