Konto Paypal

• Autor wątku Autor wątku hornwaldt
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

hornwaldt

Stały bywalec
Odpowiedzi
419
Czy jest możliwe otwarcie konta osobistego PayPal znajomemu - osobie zagranicznej nie posiadającej telefonu komórkowego ?

Czy ta osoba jest tobie znana osobiście czy tylko internetowo telefonicznie?

A czemu ten twój znajomy nie ma telefonu ???
Dziś chyba wszyscy mają.

Znajomy pewnie jest żołnierzem z USA 😃

Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka

Mass1910 napisał:
Znajomy pewnie jest żołnierzem z USA 😃

Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka

Tak, strzał w 10tkę
Konkretnie kolezanka jest żołnierzem zawodowym. US Army i pracuje w słuzbach pomocniczych. Nie rozumiem dlaczego nie może otworzyć sobie PayPal ktorego otwarcie jest bardzo proste. Może problem wynika z tego że posiada tylko służbowy telefon komórkowy i nie może posiadać telefonu prywatnego, chociaż jest to dla mnie dziwne.
Teraz bez telefonu komórkowego mir xalożę nawet emaila

Ostatnia edycja:
Hornwaldt - czy ty masz orzeczoną jakąś niepełnosprawność intelektualną?
PRZECIEŻ TO JEST OSZUSTWO!

Jak można tego nie wiedzieć???!
Qrła... oszuści dzięki takim osobom jak ty będą wiecznie żyć jak paczki w maśle....
Nieee.... nie wierzę, że to się na tym forum dzieje na serio.

EDIT Już Ci o tym pisali w lutym w innym twoim temacie.

Ostatnia edycja:
hornwaldt napisał:
Tak, strzał w 10tkę
Konkretnie kolezanka jest żołnierzem zawodowym. US Army i pracuje w słuzbach pomocniczych. Nie rozumiem dlaczego nie może otworzyć sobie PayPal ktorego otwarcie jest bardzo proste. Może problem wynika z tego że posiada tylko służbowy telefon komórkowy i nie może posiadać telefonu prywatnego, chociaż jest to dla mnie dziwne.
Teraz bez telefonu komórkowego mir xalożę nawet emaila

Tylko pytanie - Ci tu jest oszustwem. Przecież nikt od mnie żadnych pieniędzy nie chce.
ň
A de facto teraz do założenia nawet emaila potrzebny jest telefon z kartą SIM. Dziewczynevzbam- widziałem rozmawiałem, chyba że ona chce mnie oszukać ale na to się nie nabiore

Ostatnia edycja:
Tak po prawdzie to ja widzę xe dziewvzyne porządnie kręci. Stąd mój posłuchaj wstawienia postu natomiast forum

Teraz nikt nie żąda od ciebie pieniędzy. Ale niedługo się zacznie.

hornwaldt napisał:
Tak po prawdzie to ja widzę xe dziewvzyne porządnie kręci.
To nie jest dziewczyna tylko szajka czarnoskórych spoconych facetów, nastawionych na oszukanie naiwniaka,oskubanie jego konta,założenie kredytu lub założenie na niego konta i przelewanie na nie swoich brudnych pieniędzy.

Powrót