Konto Zbanowane...

• Autor wątku Autor wątku Arrons
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Arrons

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Gram też w jedna z gier wyprodukowanych przez GameForge. Mianowice sprawa tyczy sie otrzymanego bana na moje konto z gry , jak wynika z informacji w emailu otrzymanym przy odpowiedzi na moje zapytanie , za co dostałem bo byłem zdziwiony jak pewnego dnia dostałem komunikat iz konto jest zbanowane za "Sprzedawanie konta za Real pieniadze"

1-Czemu nie moge dostac dowodów potwierdzający moje wykroczenie w stosunku sprzedazy konta , screenow z gry ? , czy nie reklamowalem konta allegro z linkiem na moja postac ? ~absurd

2-Albo wredota i zazdrośc osoby która namnie doniosła

3- to juz tak na marginesie , dowiedzialem ze od osoby znanej mi z gry , ze Pan X , zrobil screena gadugadu jak przeprowadzilem znim rozmowe dotycząca sprzedazy konta , i to jest wlasnie smieszne bo wiadomo gg moge sfałszowac , i podajac sie za osobe (np zamnie) moge smialo robic cuda
napisalem im zeby mi przedstawili dowody , niestety odpowiedz była z ich strony negatywna potym jak napisali ze nie sa do tego uprawnieni

normaly raport pelikana czy jakies jaja se robią

Takie sprawy kolego to się na IRC z GO i SGO załatwia się. Oni uznali, że ta "sfałszowana" rozmowa GG mogła być równie dobrze "prawdziwa" i dlatego zbanowali. Oni nie prowadzą dochodzeń, gdyż takich spraw mają dziennie dziesiątki. Dowodów nie przedstawiają, gdyż zasadniczo ich nie katalogują (screeny są pakowane zwykle na serwisy typu imageshack.us)

Możesz jedynie się odwołać uzasadniejąc, że nie widać na screenie abyś to Ty był rozmówcą proponującym sprzedaż - no chyba, że widać...

Nie ma jednak podstaw prawnych do jakichkolwiek roszczeń.

smiechu warte , to ja dla checy tez sfałszuje rozmowe jakiegos Pro , na serwie i tez banned ,bo skoro mi z zazdrosci jaki palant dokonal swego to ja w odwecie zrobie to samo

Powrót