kontrola i manipulowanie mózgiem

• Autor wątku Autor wątku tomek12345
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

tomek12345

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
witam jestem nowy na tym forum..mam pytanie do wszystkich..czy w polskim kodeksie karnym jest cos na temat kontroli mózgu ,prania mózgu i tym podobnym rzeczom?

hmm sprawdziłem i nic nie znalazłem a to dziwne! widocznie w Polsce nikt nie chce poruszac tego tematu

przykro mi ale twu:-xj link nie działa

Ostatnią edycję dokonał moderator:
tomek12345 napisał:
przykro mi ale twu:-xj link nie działa

To tylko część tzw. "sygnaturki" użytkownika pojawiającej się przy każdym jego wpisie i to w formie odwołującej się do starej, nieaktualnej już, struktury wątków tego forum.

Sprecyzuj swoje pytanie, to może coś będzie można odpowiedzieć.

chodzi mi o pranie ludziom muzgu za pomocom broni specjalnie do tego przystosowanej kturom mogom posiadac słuzby specjalne ,wojsko lub policja..naprzykład fale mikrofalowe.elektromagnetyczne,transmisja radiowa na danej czestotliwosci moze ci zmienic mózg w warzywo.. i niestety w Polskim prawie karnym to przestępstwo czyli,gwałcenie mózgu, nie jest opisane jeszcze..dlatego bo nie da rady udowodnic kto jest sprawcom prawdopodobniem.Znam osobe która mieszka w norwegii i przez 2 lata prano jej mózg uzywajonc takiej broni,niestety ta osoba nigdy nie mogła ustalic sprawcy..teraz cierpi na głebokom paranoje i nerwice

MMPM trzeba było poczekać z odpowiedzią moze kilka fajnych rzeczy bśmy sie jeszcze dowiedzieli

dziwi mnie wasze podejscie do tego tematu!!!chyba nikt tu nie traktuje mnie poważnie.. dziekuje za rade wysłania mojego znajomego do wariatkowa :D to bardzo pomocna porada:mad:

To nie wariatkowo tylko ośrodek który zajmuje się technikami "gwałcenia mózgu", zapewne udzielą wyczerpującej odpowiedzi, wystarczy się tam tylko zgłosić.

>MMPM trzeba było poczekać z odpowiedzią moze kilka fajnych rzeczy bśmy sie jeszcze dowiedzieli

Dziekuję, mam jednego klienta, któremu służby specjalne falami wpływają na mózg, więc znam szczegóły tych "eksperymentów". To jest cała zorganizowana grupa przestępcza, w której skład wchodzą Policja, służba graniczna, mafia, wszyscy okoliczni urzednicy, wszyscy sąsiedzi oraz cała służba zdrowia w Polsce i ościennych krajach.

>dziekuje za rade wysłania mojego znajomego do wariatkowa to bardzo pomocna porada

Owszem, powinien to zrobić jak najszybciej. Klient, o którym piszę wyżej, w końcu wyskoczył z okna z pierwszego piętra i połamał obie nogi. Im szybciej zgłosi się po specjalistyczną pomoc, tym lepiej dla niego i wszystkich pozostałych - zanim naprawdę zrobi krzywdę sobie lub komuś innemu.

Schizofrenia paranoidalna – Wikipedia, wolna encyklopedia

>teraz cierpi na głebokom paranoje i nerwice

Kolejność była odwrotna - najpierw choroba, a później jej skutki...

Tomek tu się prawdy nie dowiesz oni odpisują na pytania o paleniu zioła albo po piwie na rowerze to jest b... k... i i... hiwd.

Powrót