Korupcja w sądzie, prokuraturze i policji-czy ktos cos dorad

• Autor wątku Autor wątku Stephen Drew
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

Stephen Drew

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Informacje dotyczące korupcji w tych organach, część dokumentacji, którą posiadam zamieściłem na forum:

http://prawda2.info/viewtopic.php?t=3629

Próbowałem zawiadamiać poszczególne organa o korupcji na niższych szczeblach, ale okazuje się, że organa nadrzędne zaciekle chronia swoich podwładnych i za wszelką cenę, nawet bardzo dziwnych i sprzecznych odpowiedzi, nie przyznają sie do popełnienia błędu, niekompetencji czy celowego ukrywania przestępstwa. W jaki sposób można pociągnąć do prawnej odpowiedzialności policjantów, prokuratorów, sędziów, w sytuacji jawnego łamania przez nich prawa, szczególnie zapisów konstytucji i podstawowych praw człowieka? Może ktos z forumowiczów ma jakies doświadczenia w takich sprawach? Chciałbym, aby to forum było miejscem dyskusji o prawnych aspektach mojej sprawy, podczas gdy drugie forum będzie miejscem publikowania kolejnych dokumentów.

[cytat="harpooner"]The point is, ladies and gentlemen, that: Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right; greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge ? has marked the upward surge of mankind and greed, you mark my words ? will not only save Teldar Paper but that other malfunctioning corporation called the USA.
Cytat:

I know this is not the forum for this discussion but I couldn't resist explaining what Greed means as this foot note of yours I believe reflects an insight into your perspective of life. Or are you just being provocative?

http://en.wikipedia.org/wiki/Avarice

Greed is the selfish desire for or pursuit of money, wealth, power, food, or other possessions, especially when this denies the same goods to others. It is generally considered a vice, and is one of the seven deadly sins in Catholicism.

A ja mówię - STOP. Temat zamykam - możecie składać skargę do Admina.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót