Kpiny

• Autor wątku Autor wątku Renia85
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
R

Renia85

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
24
To są jakieś kpiny, potrącił mnie samochód, miesiąc czasu bolał mnie bark, miałam stłuczenie, i dostałam odszkodowania 500zl!
Nie z mojej winy zalalam sąsiadowi sufit i odszkodowanie wynosi 1900zl!
No żeś kur.a mac.

Pytanie kochana to gdzie jest sprawiedliwość?

My tu się przepisami zajmujemy a nie sprawiedliwością. Od decyzji ubezpieczyciela zawsze możesz się odwołać. Wystarczy przeczytać to co dostałaś czyli decyzję.

A przepisy po co są jak nie po to żeby była sprawiedliwość

To nie forum na żale. Opisz sytuację. Podaj daty. I zadaj pytanie.

Jezu jakby ludzie sami nie umieli myśleć. Trzeba im zadawać konkretne pytania bo inaczej pogubia się w wątku 😉

Może odezwie się ktoś kto też uważa że to niesprawiedliwe

Jaka dokumentacje medyczna dostarczylas? Dostarczylas rachunki za leki, lekarza? Ile mialas wizyt zwizanych z ta choroba?

Wypis ze szpitala w którym stwierdzono stłuczenie, no i potem lekarz rodziny i konsultacja u ortopedy.

Renia85 napisał:
Wypis ze szpitala w którym stwierdzono stłuczenie, no i potem lekarz rodziny i konsultacja u ortopedy.

Odwoływałaa się od dezycji ubezpieczyciela?

Skup się, napisz konkrety. Kolejny bezproduktywny post będzie skutkował zamknięciem wątku !

Za stłuczenie 500 zł to nie jest zła stawka. Tyle to i ubezpieczyciele dają za złamania. Czy jest to sprawiedliwe? Jeżeli nie miałaś barku w gipsie lub innym usztywnieniu to wg mnie jest to uczciwa stawka. Tak jak i te 1900 zł za koszty remontu u sąsiada. Nawet sobie nie wyobrażasz ile kosztują teraz materiały i robocizna.
I przykro mi że nie podzielam twojego zdania o niesprawiedliwości.

Nie musi ci być przykro, nie interesuje mnie zdanie kogoś kto ból fizyczny utrzymujący sie ponad 30dni próbuje zestawić z pomalowaniem jednego sufitu, co można zrobić w przeciągu jednego dnia i nikomu przy tym krzywda się nie stała. Jak ktoś jest ślepy i głupi na argumenty mi wcale przykro nie jest 😉

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót