Kradzież a łączenie kary

• Autor wątku Autor wątku spirit51
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

spirit51

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
27
Witam
Przeciwko mnie toczą się 4 postępowaia karne za kradzieże w rużnych miastach sląska to są małe kwoty w trzecg przypatkacg kwota nie przekracza 400 zł w jednym to jest 1400 czy mam sznse uniknąć więzienia dostać za wszystkie zarzuty wyrok w zawieszeniu .Moge dostać wyrok łączny w zawieszeniu.Musze dodać że nigdy nie byłem karana za przestępstwo jakim jest kradzież według karajiwego rejestru karanych jestm nie karany za to przestępstwo .Co robić by uniknąć więzienia.Dodatkowo lecze się psychiatrycznie i odwykowo i niebawem będe czasowo ubezwłasnowolniony czy może mi to jakos pomóc.Z góry dziekuje za szybką odpowieć w mojej sprawie

[cytat="spirit51"]Co robić by uniknąć więzienia.[/cytat]

Po pierwsze, już nie kraść :)

Nie jest wykluczone, że wszystkie wyroki jakie wobec Ciebie zapadną bedą wyrokami z warunkowym zawieszeniem wykonania kary.

Ocena zależy tu od wszystkich okoliczności sprawy.

No dzięki za rade juz ma dość tego wysidam psychicznie już nic drogiego powyżej 250 zł nie ukradne :x

taaaa- tylko same tanie rzeczy :evil: jeśli przyłapią Cię znowy na kradzieży- nawet jeśli będą to "waciki" to też mogą odwiesić ci kary które teraz sąd może orzec w zawieszeniu...

Może jednak przydałby Ci się pobyt w jednostce penitencjarnej aby nie kraśc ani poniżej ani powyżej 250 zł?? :)

Za kradzież rzeczy o wartości poniżej 250 zł też możesz trafić za kratki (tyle że na krócej) ;)

Powrót