E
elemelek19
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 41
Witam. Nie wiem czy ktos mi pomoze ale mam nadzieje ze tak mialem male opoznienia w sp lacie pozyczki nie bylo placone od listopada z powodu utraty pracy ale mniejsza o to. Gdy juz mialem prace bylem w banku podpisac papierek ze cuo tydzien bede wplacac 150zl az do splaty zaleglosci. No i tak tez chodzilem do banku wplacac. Niestety na koncie kwota pozyczki nie malala a wrecz rosla. Nie bylo mozliwosci sprawdzenia histori ani harmonogramu splaty. Nie dalo sie. Pani tłumaczyła ze to sie pojawi jak zostanie splacone. A wiec zostalo splqcone ape dalej nic nie malalo. Znowu odwiedzilem bank tamtej pan juz jakis czas nie widywalem a bylem pare razu to wyjasniac ale nie umieli sie tam nigdzie dodzwonic. Dostalem nr do windykatora. On oznajmil ze nie ma zadnych wplat od listopada. Ze jak sprawa jest juz u niego to zaczyna sie robic poważnie. A wiec poszedlem do banku po jakies potwierdzenie moich wplat niestety paji ktora sie tym zajmowa nie przekazywala tego do banku tylko do swojej kieszeni. Zwlolnila sie i slad po niej zaginal i jestem 6 oszukana osoba przez ta pania. Policja niby jej szuka ale ona przepqdla iak kamien w wode. Jutro mam rozmowe z dyrektorem banku ale panie tam pracujace powiedzialy ze raczej pieniedzy nie odzyskam. Cos tez mowily ze musi byc 10 osob zeby to gdzies grupowo zglosic. Teraz przez to jestem w bik niemoge wziac pozyczki. I mam miesięcznie splacac po 500zl zamiast 150zl tak jeszcze mowil windykator nie wiedzac o tej sytuacji. Pozniej juz nie rozmawialismy bo nie odbieral pewnie jutro sie zdzwonimy. Ja niestety niemam takich pieniedzy zeby za czyjes bledy placic po 500 zl mam na utrzymaniu dziecko a zona nie pracuje. I dlaczego kam byc w biku za bledy banku?! Czy mozna cos z tym zrobic???? Gdzie walczyc o sswoje? Chce tylko wymazania z bik i splaty tego co wplacilem. Kto ma sie tym zajac? Jutro pewnie dyrektor bedzie bronil swojego banku. Bardzo prosze o jakies rady