A
ari.c
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Jestem właścicielem mieszkania (prywatnie) które sprzedaję i umieściłam ogłoszenie na portalach sprzedażowych jak gumtree, olx, otodom, etc
I dzwoni to mnie miliony agnecji że współpraca - mówię twardo że nie potrzebuję.
Wczoraj wstawiłam moje ogłoszenie na portale a dziś już widzę że sobie agencja ukradła zdjecia i treść ogłoszenia, dodatkowo jeszcze zamazała bezczelnie znak wodny na środku bo podpisałam je imieniem męża i jego nr telefonu.
Co mogę zrobic?
Tylko zadzwonić i uprzejmie poprosić żeby usunęli moje zdjecia i ofertę?
Czy jest jakaś kara?
Albo czy mogę powiedzieć że w takim razie mają usunąć i wysyłam im fakturę za uzycie zdjec bez mojej zgody? (bo są profesjonalne)
Denerwuję się bo to kradzież, nie pozwoliłam im
Zadzwoniłam kazałam usunąć, powiedzieli że ok pousuwają.
....
Moje ogłoszenie:
***mod***
Ogłoszenie złodzieji:
***mod***
I dzwoni to mnie miliony agnecji że współpraca - mówię twardo że nie potrzebuję.
Wczoraj wstawiłam moje ogłoszenie na portale a dziś już widzę że sobie agencja ukradła zdjecia i treść ogłoszenia, dodatkowo jeszcze zamazała bezczelnie znak wodny na środku bo podpisałam je imieniem męża i jego nr telefonu.
Co mogę zrobic?
Tylko zadzwonić i uprzejmie poprosić żeby usunęli moje zdjecia i ofertę?
Czy jest jakaś kara?
Albo czy mogę powiedzieć że w takim razie mają usunąć i wysyłam im fakturę za uzycie zdjec bez mojej zgody? (bo są profesjonalne)
Denerwuję się bo to kradzież, nie pozwoliłam im
Zadzwoniłam kazałam usunąć, powiedzieli że ok pousuwają.
....
Moje ogłoszenie:
***mod***
Ogłoszenie złodzieji:
***mod***
Ostatnią edycję dokonał moderator: