Kredyt Inkaso....

• Autor wątku Autor wątku Dominik B
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

Dominik B

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
11
Witam
Postaram sie jakos sesownie to poskladac
Kiedys tam bralem kredyt czesc splacona czesc nie, sprawa sprzedana do Kredyt Inkaso, w sadzie w lublinie oczywiscie dostali nakaz zaplaty(ja nie dostalem nic zadnego pisma ani z sadu ani o sprzedazy itd),sprawa u komornika przypadkiem udalop mu sie mnie znalesc, a raczej trafic jak bylem u matki w domu(nie mieszkam w Polsce) wypisal to pismo bla bla kazdy wie o co chodzi i jak sie to toczy.
A mojer zapytanie dotyczy tego co moze jeszce zrobic Kredyt Inkaso? zaznacze ze nie posiadam zadnego majatku, dochodow, praw do spadku itd nic czego moglby sie komornik czepic, a nawet od kilku lat nie mam meldunku w Polsce w dowodzie w miejscu adresu pustka, matce tez prosilem zeby czytala co przychodzi i nie odbierala poczty do mnie.
Pisze o tym poniewaz bardzo pyskata kobieta z tej firmy wydzwania do mnie i zaczyna mnie to juz denerwowac, z natury jestem na nie a w szczegolnosci wtedy gdy ktos mnie probuje okrasc(zadluzenie ok 150zl, a chca juz ponad tysiac)
Dla niektorych moze sie to wydac smieszne ale coz podobno mamy demokracje(w co bardzo watpie dlatego ludzie uciekaja z tego kraju...) wiec ja nie zamierzam absolutnie dawac im nawet zlamanego grosza.

Niespłacony kredyt i ktoś próbuje Ciebie okraść?

Coś ci się chyba pomyliło.

Powrót