R
ReniaM77
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Dzien dobry,
Mam problem z wypelnieniem druku KRS- ZM
Wprowadzam nowy przedmiot przewazajacej dzialalnosci, co powoduje ze ten dotychczasowy pzrestaje byc przewazajacym a wchodzi na pozycje przedmiotu pozostalej dzialalnosci. Dodatkowo niektore pozycje przedmiotu pozostalej Dzialanosci ulegaja wykresleniu, klika zostaje wpisanych ( chocby ten, ktory przestaje byc przedmiotem przewazajacej dzialalnosci)
Sa 4 kwadraty , mozna zaznaczyc maksymalnie 2.
i teraz: Nie mam zadnych watpliwosci aby zaznaczyc
- nr 4 - wykreslenie niektorych pozycji przedmiotu pozostalej dzialanosci /dopisanie nowych
Natomiast NIE WIEM czy zaznaczyc nr 1: - wprowadzenie przedmiotu przewazajacej dzialalnosci czy tez
nr 2: - zmiana przedmiotu przewazajacej dzialalnosci
Uwazam ze 1, 2 oraz 4 sa wlasciwe - ale zaznaczyc mozna TYLKO 2 opcje
Prosze o rade! Z gory dziekuje!
Renata
Mam problem z wypelnieniem druku KRS- ZM
Wprowadzam nowy przedmiot przewazajacej dzialalnosci, co powoduje ze ten dotychczasowy pzrestaje byc przewazajacym a wchodzi na pozycje przedmiotu pozostalej dzialalnosci. Dodatkowo niektore pozycje przedmiotu pozostalej Dzialanosci ulegaja wykresleniu, klika zostaje wpisanych ( chocby ten, ktory przestaje byc przedmiotem przewazajacej dzialalnosci)
Sa 4 kwadraty , mozna zaznaczyc maksymalnie 2.
i teraz: Nie mam zadnych watpliwosci aby zaznaczyc
- nr 4 - wykreslenie niektorych pozycji przedmiotu pozostalej dzialanosci /dopisanie nowych
Natomiast NIE WIEM czy zaznaczyc nr 1: - wprowadzenie przedmiotu przewazajacej dzialalnosci czy tez
nr 2: - zmiana przedmiotu przewazajacej dzialalnosci
Uwazam ze 1, 2 oraz 4 sa wlasciwe - ale zaznaczyc mozna TYLKO 2 opcje
Prosze o rade! Z gory dziekuje!
Renata