Kruk informacja a nie pytanie

• Autor wątku Autor wątku ferdek125
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

ferdek125

Użytkownik
Odpowiedzi
344
wiesz, może to były kredyty na 120% wartości nieruchomości, a teraz nieruchomość jest warta połowę z tego... trzeba by rozwazyć wszystkie aspekty i znać szczegóły, i może się okazać że wcale takiego dobrego biznesu kruk nie zrobił, jak się na pierwszy rzut oka wydaje. może być tak, że bank wziął z 80-90% tego co odzyskałby na licytacjach a reszta kredytu to już kosmos - więc przynajmniej ma niemal obecną wartość nieruchomości od razu, bez krzyków, pisków, komorników, telewizji u licytowanych itd.

a jeszcze ten kredyt w banku czarneckiego... jeszcze się okaże że po tej operacji za dwa lata kruk udusi się kredytem i upadnie hehe

ferdek125 napisał:
Widziałem nową reklamę Kruka w treści mniej więcej.. "dostałeś list z Kruka to koniec Twoich problemów"....... :lol:
reklama jak najbardziej wiarygodna! potwierdzam to swoim przykładem - odkąd zacząłem dostawać listy z kruka, skończyły się moje problemy. na koniec wieńcząc cały ten okres "makulaturowy" otrzymałem list z sądu, po którym miałem telefon z kruka z grzecznym pytaniem gdzie siano podesłać i proszę: pod wieczór kapucha wpłynęła już na moje konto. kruk to naprawdę rzetelna firma :D

Powrót