P Petrusis Użytkownik Dołączył 11.2018 Odpowiedzi 120 20 Październik, 2020, #1 Czy o rozpoczęciu obowiązku kwarantanny muszę zostać poinformowany? W jaki sposób? Kto ma prawo na mnie nałożyć kwarantanne?
Czy o rozpoczęciu obowiązku kwarantanny muszę zostać poinformowany? W jaki sposób? Kto ma prawo na mnie nałożyć kwarantanne?
gryffinian Przyjaciel forum Dołączył 08.2010 Odpowiedzi 22 546 21 Październik, 2020, #2 Czy o rozpoczęciu obowiązku kwarantanny muszę zostać poinformowany? Kliknij, aby rozszerzyć... Jeśli nie jesteś pewny, że miałeś kontakty z osobą zakażoną to tak. W jaki sposób? Kliknij, aby rozszerzyć... Przeważnie telefonicznie. Kto ma prawo na mnie nałożyć kwarantanne? Kliknij, aby rozszerzyć... Kwarantanna nakładana przez inspekcję sanitarną.
Czy o rozpoczęciu obowiązku kwarantanny muszę zostać poinformowany? Kliknij, aby rozszerzyć... Jeśli nie jesteś pewny, że miałeś kontakty z osobą zakażoną to tak. W jaki sposób? Kliknij, aby rozszerzyć... Przeważnie telefonicznie. Kto ma prawo na mnie nałożyć kwarantanne? Kliknij, aby rozszerzyć... Kwarantanna nakładana przez inspekcję sanitarną.