Z
zeus32
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 21
Witam! Kupiłem przedmiot na allegro były to opony zimowe niby. Tak było napisane w opisie, że sprzedajacy sprzedaje komplet kół zimowych. Podał nazwy opon, które za wiele to mi nic nie mówiły, ponieważ nie znam sie na tym. Chciałem tylko kupić koła zimowe tak jak bylo napisane w opisie przedmiotu. Pieniądze wyslalem na jego konto i kiedy otzrymalem przesyłkę to dwa koła były letnie a nie zimowe. Od razu zadzwoniłem do sprzedającego, ten zaczal sie tłumaczyc, ze specjalnie w tytule aukcji dal że kola sa idealne na zime i sugerował mi ze idealne to nie znaczy ze muszą to byc kola zimowe, ale zapomnial o tym ze w opisie napisal ze sa to kola zimowe. niestety rozmowa z nim byla zbedna i nie wiem co mam robic. Nie przelewa mi sie a wydałem za wszystko 428zl z czego polowa poszla na marne. Co mogę zrobic?? Niżej zamieszczam link do tej aukcji. Napiszcie kto ma rację i co mam robic prosze.
KOŁA IDEALNE NA ZIME 15" 5X112 VW AUDI HIT! (800867013) - Aukcje internetowe Allegro
KOŁA IDEALNE NA ZIME 15" 5X112 VW AUDI HIT! (800867013) - Aukcje internetowe Allegro