F
Falcon97
Witam przedstawię w osobach trzecich.
Pewien sprzedający wystawił walutę w grze Tibia treść aukcji:
TIBIA REAL 2500 COINS - Natychmiastowa wysyłka! (5954681679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
"Witam wszystkich allegrowiczów.
Przedmiotem sprzedaży jest 2500 coinsów w grze Tibia.com na dowolnym serwerze.
Coinsy można wykorzystać w celu zrobienia sobie wymarzonego outfitu,mounta czy ułatwić sobie grę.
Coinsy wysyłam transferem na dowolny serwer w grze www.tibia.com
Kupujący ma obowiązek wpisać swój nick w wiadomości dla sprzedającego.
Coinsy wysyłam od razy po zaksięgowaniu wpłaty przez bank/PayU.
życzę udanych zakupów. "
Kupujący myślał że to tibia coinsy i połakomił się na tanią cenę a tak naprawdę to były gold coinsy, dodam że tibia coinsy dodaje się w dziale tibia pacc a te coinsy były w waluta/złoto tibia.
Kupujący złożył reklamacje na allegro ze dostal nie to co chocial a w aukcji jest wyraznie napisane ze to coinsy, nie tibia coinsy, nigdzie nie ma mowy o tibia coinsach, ten złożył reklamacje na allegro, reklamujacy musi odzyskac pieniadze, jak to wyglada?
Pewien sprzedający wystawił walutę w grze Tibia treść aukcji:
TIBIA REAL 2500 COINS - Natychmiastowa wysyłka! (5954681679) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
"Witam wszystkich allegrowiczów.
Przedmiotem sprzedaży jest 2500 coinsów w grze Tibia.com na dowolnym serwerze.
Coinsy można wykorzystać w celu zrobienia sobie wymarzonego outfitu,mounta czy ułatwić sobie grę.
Coinsy wysyłam transferem na dowolny serwer w grze www.tibia.com
Kupujący ma obowiązek wpisać swój nick w wiadomości dla sprzedającego.
Coinsy wysyłam od razy po zaksięgowaniu wpłaty przez bank/PayU.
życzę udanych zakupów. "
Kupujący myślał że to tibia coinsy i połakomił się na tanią cenę a tak naprawdę to były gold coinsy, dodam że tibia coinsy dodaje się w dziale tibia pacc a te coinsy były w waluta/złoto tibia.
Kupujący złożył reklamacje na allegro ze dostal nie to co chocial a w aukcji jest wyraznie napisane ze to coinsy, nie tibia coinsy, nigdzie nie ma mowy o tibia coinsach, ten złożył reklamacje na allegro, reklamujacy musi odzyskac pieniadze, jak to wyglada?