R
respol
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam, mam na imię Marcin oraz mam 16lat. W moim mieście jest kilka złomowisk (Siedlce). Jestem w szkole Technikum Samochodówka i od dawna interesuje się mechaniką samochodową (Od taty dostałem poloneza 125P) i w wieku 13lat na nim wszystko robiłem po prostu umiałem go rozebrać do goła i złożyć bez żadnego problemu ale niestety miałem pożar na podwórku (Zapalił się w nocy, jak się rano obudziłem i wyszedłem na dwór to niestety nic z niego chyba nie zostało..
Co do tego złomowiska, na złomowisku byłem miesiąc temu po sztangi i widziałem właśnie że stoją bmw/polonezy/fiaty i niektóre w stanie bdb i prawdopodobnie na chodzie bo je oglądałem z nudów
I czy na złomowisku bym mógł kupić takie całe kompletne/działające auto?.
(Jak coś moi rodzice są za granicą i wracają dopiero za rok prawdopodobnie ponieważ ja nie chciałem jechać i jestem pod opieką babci i wlasnie jak ktos by pytal czemu nie kupie z otomoto/allegro czy cos to nie wiem czy wogole by sie zgodzila czy cos takiego po prostu w internecie tego nie opisze jaka ona jest...)
Co do tego złomowiska, na złomowisku byłem miesiąc temu po sztangi i widziałem właśnie że stoją bmw/polonezy/fiaty i niektóre w stanie bdb i prawdopodobnie na chodzie bo je oglądałem z nudów
I czy na złomowisku bym mógł kupić takie całe kompletne/działające auto?.
(Jak coś moi rodzice są za granicą i wracają dopiero za rok prawdopodobnie ponieważ ja nie chciałem jechać i jestem pod opieką babci i wlasnie jak ktos by pytal czemu nie kupie z otomoto/allegro czy cos to nie wiem czy wogole by sie zgodzila czy cos takiego po prostu w internecie tego nie opisze jaka ona jest...)