A
asia549
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 142
Witam. Początkiem kwietnia wykazałam w sądzie ze nie znam adresu jeszcze męża. 16 kwietnia on podał mi ten adres wiec znów złożyłam pismo do sądu. Dziś dostałam odpowiedz ze 12 kwietnia moja sprawa rozwodowa została zawieszona i ze mogę wystąpić o kuratora dla osoby której adres nje jest znany i jednocześnie odpowiedz dotycząca tego adresu ze nie dopisałam po polsku Holandia tylko wpisałam adres tak jak mąż napisał z dopiskiem Hooland. I dają mi 7 dni aby wskazać kraj tego adresu. Ale dziś mąż napisał ze jest bezdomny i bez pracy wiec teraz nie wiem czy wystarczy mi wskazać wniosek o tego kuratora i nie pisać już pisma ze ten kraj to Holandia??
Ile taki kurator może kosztować??? Raczej z rodziny nikt nie pomoże a nawet nie wiem co by taka osoba musiała robić żeby sąd dał mi rozwód. Mąż uzależniony i co chwile traci prace a ja mam dość zabawy w kotka i myszkę.
Jak można odebrać prawa rodzicielskie bez jego obecności zgody bo on tylko pod górkę robi a nawet dziecku paszportu nie mogę wyrobić
Ile taki kurator może kosztować??? Raczej z rodziny nikt nie pomoże a nawet nie wiem co by taka osoba musiała robić żeby sąd dał mi rozwód. Mąż uzależniony i co chwile traci prace a ja mam dość zabawy w kotka i myszkę.
Jak można odebrać prawa rodzicielskie bez jego obecności zgody bo on tylko pod górkę robi a nawet dziecku paszportu nie mogę wyrobić