Kurier Poltraf dostarczył paczkę z lekami do innej osoby

• Autor wątku Autor wątku PiotrFor
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

PiotrFor

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Zamówiłem leki z apteki - produkty wrażliwe, o których nie chciałem żeby ktoś się dowiedział. Wybierając opcję dostawy zdecydowałem się na firmę Poltraf - dostawa w warunkach chłodniczych itd. Kurier niestety moją paczkę pozostawił w sąsiedniej miejscowości u innego klienta. Pani otworzyła moją paczkę i zorientowała się, że to nie jej produkty. Zadzwoniła do apteki. Oni do kuriera. Kurier zorientował się wtedy, że faktycznie zostawił złą paczkę. Pojechał do Pani, odebrał moją otwartą!!! paczkę a jej zostawił prawidłową - bo nie zdążył mi przywieź paczki tej Pani.
Zgłosiłem firmie Poltraf całą sytuację mailem. Wysłali mi druk reklamacyjny do wypełnienia. Ale takie reklamacje to raczej dotyczą uszkodzenia paczki, uszkodzenia produktu wewnątrz paczki itp... Co najlepiej zrobić w takiej sytuacji? Proszę o pomoc... Na paczce były moje dane, adres, a Pani otworzyła ją i sprawdziła zawartość... Nie wiem, czy teraz nie będzie się chciała pochwalić swoją wiedzą ze znajomymi itd, a może nawet mnie zna, bo miejscowości są po sąsiedzku i nie są za duże..

Powrót