Łaczenie kar?

• Autor wątku Autor wątku juniorek1985
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
juniorek1985

juniorek1985

Użytkownik
Odpowiedzi
112
--------------------------------------------------------------------------------

to ja to bardziej przybliże pierwszy wyrok 6 miesiecy wyrok 14,11,2005 nastepny 6 miesiecy wyrok 28,12,05 nastepny 8 miesiecy wyrok 27,12,2005 i wszystkie zostały odwieszone a czyny zostały popełnione przed pierwszym wyrokiem i pozniej doszedł wyrok przez który to wszystko zostało odwieszone 6 miesiecy bezwzgledny wyrok 16,11,06 czyn popełniony juz po tym pierwszym co został odwieszony wszystkie te czyny są z art 286 i prosze mi napisac jak wyglada złączenie tego???

czyli tak- wszystkie te 3 wyroki które były w zawieszeniu odwiesił ostatni wyrok- z 2006 roku- 6mies. - te nie idą do połączenia.

Za to te wszystkie 3 nadają się do złączenia- (m.in dlatego 2 wyrok nie odwiesił od razu pierwszego) - czyli 6 mies + 6 mies + 8 mies = 20 mies.

czyli do odsiadki masz na dzień dzisiejszy 26 mies.

ale te 20 mies na pewno "zbiją" tyle, że trudno powiedzieć ile- twoja kara łączna nie może być mniejsza niż 8 mies i większa niż te 20 mies- czyli wyrok łączny będzie w tych ramach- tak na oko może rok i 2 mies byłoby po łącznym...może rok...

czyli w takim razie gdzie mam napisac wniosek o kare łączną???

Bo ja to rozumuje tak jak ty mowisz dadza mi do podpisania 26 miesiecy nastepnie napisze o połączeniu tych 3 czyli 20 miesiecy i np mi to połączą i z 20 miesiecy zbiją np 6 i zostanie 14 miesiecy+ te 6 co nie zostały polaczone i dostane do podpisania inna kare w sumie 20 miesiecy czy dobrze to rozumiem??? i bede mogl sie starac o warunek po 10 miesiacach tak?

Powrót