A
Adrian_N
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Sprzedaję na Allegro, sam tworzę opisy i miniaturki. Inny sklep je sobie skopiował i lekko zmodyfikował krój czcionki itd. Sama treść jest jednak nie zmieniona. Pisałem do nich kilkukrotnie-obiecali zmienić i winę zrzucali na firmę która im rzekomo wykonywała aukcję. Samo allegro.pl jak to zwykle bywa nie reaguje.
Proszę o pomoc jak prawnie szybko/tanio/skutecznie na ddrodze sdowej dochodzić swych praw. Ile to trwa, ile kosztuje, gdzie złożyć pozew.
Mog być linki, jakieś poradniki itd. Dodam że zarówno ja, jak i złodziej prowadzi firmę.
Nie jestem prawnikiem nawet z zamiłowania więc proszę nie odsyłajcie mnie do google czy kodeksów bo gdybym je rozumiał-nie pisał bym tutaj.
Ludziom dobrej woli bardzo dziękuję.
Proszę o pomoc jak prawnie szybko/tanio/skutecznie na ddrodze sdowej dochodzić swych praw. Ile to trwa, ile kosztuje, gdzie złożyć pozew.
Mog być linki, jakieś poradniki itd. Dodam że zarówno ja, jak i złodziej prowadzi firmę.
Nie jestem prawnikiem nawet z zamiłowania więc proszę nie odsyłajcie mnie do google czy kodeksów bo gdybym je rozumiał-nie pisał bym tutaj.
Ludziom dobrej woli bardzo dziękuję.