LICEUM Dla dorosłych

• Autor wątku Autor wątku Kultura 1994
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kultura 1994

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Dzień dobry, uprzejmie proszę o pomoc. Zapisałam się do zaocznego liceum dla dorosłych w formie zaocznej. W czasie zapisu nikt mi nie powiedział, że szkoły nie można powtórzyć.
(ukończyłam kilka lat wcześniej liceum), ale mam tak duże zaległości, że zdecydowałam się powtarzać szkole. Aczkolwiek tutaj pytanie, czy coś mi grozi w takiej sytuacji, jeśli złożyłam podanie o przyjęcie, a nie powinnam powtarzać szkoły? Proszę o pomoc

Kultura 1994 napisał:
Dzień dobry, uprzejmie proszę o pomoc. Zapisałam się do zaocznego liceum dla dorosłych w formie zaocznej. W czasie zapisu nikt mi nie powiedział, że szkoły nie można powtórzyć.
(ukończyłam kilka lat wcześniej liceum), ale mam tak duże zaległości, że zdecydowałam się powtarzać szkole. Aczkolwiek tutaj pytanie, czy coś mi grozi w takiej sytuacji, jeśli złożyłam podanie o przyjęcie, a nie powinnam powtarzać szkoły? Proszę o pomoc
Jeśli płatne (komercyjne) to nic. Jeśli bezpłatne (nauka finansowana z budżetu państwa) to może, bo wyłudzasz nienależne świadczenie, jakby się ktoś uparł ścigać. Ale generalnie ucz się dobrze i spokojnie ;).

I raczej ogranicz się do jednego postu w tej samej sprawie, bo admini forum tutaj bywają skuteczniejsi niż admini państwa w ściganiu naruszeń :tuptup:

Ostatnia edycja:
Powrót