O
olga 1990
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam wszystkich serdecznie. Piszę w takiej sprawie i proszę o pomoc. wczoraj wieczorem zamówiłam na stronie Lipocare cythoterapy suplement diety na odchudzanie (mój błąd bo mogłam więcej poczytać na ten temat i nie było by problemu) cena 68 zł. Za produkt nie płaciłam i wybrałam sposób zapłaty przy odbiorze ale co się okazało. Przy dłuższym przeglądaniu forum internetowych okazało się że to jest jedno wielkie oszustwo te tabletki. Przysyłają ludziom coś całkiem innego i co najgorsze są odpowiedzi że to wcale nie działa ;/. Po przeczytanie tych informacji od razu napisałam wiadomość na maila tej że firmy że proszę o anulowanie zamówienia zgodnie z art 7.1-7.2. I moje pytanie brzmi czy jeśli oni "oleją" brzydko mówiąc moją prośbę o anulowanie zamówienia to czy jak kurier przyjdzie to mogę nie płacić za te tebletki?? i nie odbierać tej paczki tłumacząc tym, że składałam anulacje zamówienia i nawet pokazać mu tą wydrukowaną wiadomość?? Bardzo proszę o odpowiedź. Ludzie piszą, którzy zapłacili zanim przesyłka do nich doszła, że chcą złożyć reklamacje ale połączenia są bardzo drogie i ciągle są zbywani. Do tego suplementu miała być dołączona karta gwarancyjna że jeżeli się nie schudnie to oddadzą pieniądze ale czegoś takiego też nie ma.
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Olga
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Olga