C
czlowiekzniebios
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam na przełomie sierpnia/września byłem na wakacjach w Lloret De Mar. Tam jak wiadomo alkohol i zabawa, głupie pomysły. Pewnej nocy zatrzymała mnie policja skuła w kajdanki i zawiozła do miejscowości Blanes na komisariat gdzie spędziłem 36h. Wychodząc powiedziano mi po angielsku, że RACZEJ nic mi nie grozi bo swoje już tam spędziłem. Niedawno przyszedł list. Strona, która mnie interesuje jest w załączniku. Dowiadywałem się, że jest to mnożenie 30 dni raz 6 euro? Dobrze myślę? Czyli wychodzi na to, że mam do zapłacenia 180 euro kary? I jeśli chciałbym to zapłacić to gdzie mogę wykonać taką operację, bo nie ma tu żadnych druczków, numerów kont etc. No i to co jest w dalszym ciągu o jakimś areszcie domowym? Jeśli by to pomogło mogę wysłać całość. Chodzi mi o to czy mogę tego nie płacić bez żadnych konsekwencji siedząc w PL i czy jak kiedyś pojadę do Hiszpanii i tam mnie złapią choćby drogówka to będę musiał zapłacić a nie trafić np. do aresztu. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie.
Załączniki
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.