M
mar1111111111
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 24
na postawie art.61$4 ustawy z dnia 14 czerwca 1960r - kodeksu postwpowania administracyjnego(dz.u z 2000r nr 98 .poz1071 z póżn.żm.) zawiadamy pana/panią o wszczęciu postępowania administracyjnego z urzędu, w zwiasku z wystapieniem oklicznosci o którym mowa w art. 122ust.1 pkt.3lit.b ustawy z dnia 20 czerwcza 1997r prawo o ruchu drogowym (dz.u. z 2005r. nr 108 .poz 908 z pOZ.zm.)- celem wydania decyzji o sierowanie na badania lekarskie.
jednoczesnie informujemy , ze zgodnie z art.10 $ 1 kpa. przed wydaniem decyzji w sprawie, stronie przysługuje prawo do zapoznania sie z aktami sprawy oraz wypowiedzenia sie w niej co do zebranych dowodów, a takze wniesieniem zadań- wterminie 7 dni -od dnia doręczenia niniejszego zawiadomienia-pod podany adres. własnie dostałem trakie pisemko z policji co to oznacza i co mam z tym robic prosze o szypko odpowiedz. z g.óry dziekuje za odpowiec na moje pytanie.
jednoczesnie informujemy , ze zgodnie z art.10 $ 1 kpa. przed wydaniem decyzji w sprawie, stronie przysługuje prawo do zapoznania sie z aktami sprawy oraz wypowiedzenia sie w niej co do zebranych dowodów, a takze wniesieniem zadań- wterminie 7 dni -od dnia doręczenia niniejszego zawiadomienia-pod podany adres. własnie dostałem trakie pisemko z policji co to oznacza i co mam z tym robic prosze o szypko odpowiedz. z g.óry dziekuje za odpowiec na moje pytanie.