listy na sankcji!!!!!!!!!!pomocy

• Autor wątku Autor wątku dita1532
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
D

dita1532

pomozcie !!!!!!
czy moge napisac do chlopaka ktory jest na sankcji???czy dorecza mu ten list???wiem ze bedzie napewno list ocenzurowany ale ktos mi powiedzial ze na sankcji nie mozna pisac.wiem ze o widzenie jest trudno ale czy listy tez sa zakazane.
jestem zalamana bo nie mam z nim innego kontaktu.help!!!!!

Można pisać, tyle tylko należy wziąć pod uwagę, że listy będą dłużej szły niż gdyby były pisane do skazanego.

Mozesz pisać spokojnie. Niewiem co Ci opowiadali na teamt listów, ale cenzurowane listy idą troche dłużej. Najlepiej jakbys nie pisała w listach o sprawie i nie uzywała wulgaryzmów bo moga cofnąć list. W niektórych przypadkach tak jest, więc lepiej być ostroznym. O widzdzenie tez wcale nie jest tak trudno, jeżeli nie jestes swiadkiem w sprawie. Pozdrawiam.

ja wiem ze nie powinno sie pisac o sprawie itp,a co do widzen to i tak musze pisac o zgode na widzenie jest na sankcji fakt ze sprawa nie mam nic wspolnego,wiec moze mam jakies szanse?????jednak nie znam sygn.sprawy ani jaki prokurator prowadzi sprawe.czy wystarczy zwrocenie sie do wydzialu karnego z taka prosba?????

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót