Luxemburg praca-wypadek w pracy-pomoc!!!

• Autor wątku Autor wątku apacznet
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

apacznet

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam,pracuję w Luxsemburgu 2,5 roku na rusztowaniach.2 lipca 2015r miałem wypadek w pracy,rozpinajac zabezbiecającą opaskę przed rozpadnieciem sie paczki- RAM(zabezbiecenia kostki polbrokowej i itp.blacha)rozciela mi rekę w okolicach dloni a okcia bylo widac kosc zoperowano nie znam jezyka bo firma byla rozczarowana ze wezwalem karetkie jeden lekarz zszył mieśnia srodkowe na koncu drugi lekarz zewnetrzna strone widoczna na 15 szewkow.ZDJĘCIA mam do w gladu jak co!!!Dostalem zwolnienie z pracy do 31.07.2015r.Bylem u lekarza w jakims osrodku,na zdjecie 15 szfów zaplacilem 39euro kasa cns zwrócila mi to na konto,.Pracodawca nie rozmawia ze mna,wiem ze jest OBGL-mam kerte security,kontrakt do 19.12.2015r szukam pomocy prawnej w tym kierunku.Koledzy zapomnieli o mnie i stwierdili ze mam sobie radzic sam mysle ze jest ktos kto rozwiąże mój problem,pomoze mi,pod wzgledem leczenia i czy nalezy mi sie odszkodowanie za wypadek w pracy-jestem bezradny liczę na pomoc i kontakt lub namiary do takiej osoby.

Powrót